Enter

Vacature: Reisblogger

22 jun 2014| Overig

Hoe zou je het vinden om een jaar lang betaald te worden om door Nederland te reizen? Online reisagent Expedia is op zoek naar een professionele reisblogger!

Ok. Ik vind mijn werk als freelancer erg leuk en ben er dus op gebrand hier een succes van te maken. Maar eerlijk is eerlijk: toen ik deze vacature op Villamedia zag, heb ik even overwogen te reageren. Want van je hobby je werk maken is één ding, maar zo’n bak geld verdienen met twaalf maanden lang verslag doen van mooie plekken en toffe evenementen in eigen land, is haast te mooi om waar te zijn.

Misschien is het dat ook wel. Misschien ook niet. Ik heb in ieder geval besloten geen filmpje in te zenden en – zonder er vanuit te gaan dat ik dan was uitgekozen – lekker te blijven doen wat ik al deed. Want eerlijk is eerlijk: dat is ook echt geen straf 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.