Enter

Still going strong

09 apr 2015| Freelance

Het is gelukt! By Suus heeft haar eerste jaar overleefd! Dankzij een mooi rijtje vaste opdrachtgevers – waarop ik ontzettend trots  ben – kan ik in 2015 lekker doorgaan als zelfstandig tekstschrijver en fotograaf. Gelukkig, want een leukere baan heb ik nog niet gehad.

Mis ik mijn collega’s dan niet, van de redactie van de Leeuwarder Courant? Soms wel, jazeker. Dit werk kan best eenzaam zijn. Maar de vrijheid, de afwisseling en het eigen baas zijn, maken alles goed. En als ik aanspraak zoek, kan ik altijd even gaan lunchen met mijn vriend, langs gaan bij familie of een terrasje pakken met een vriendin.

Goed nieuws dus. En het eerste kwartaal van 2015 doet vermoeden dat het dit jaar ook wel gaat lukken.

Sorry, the comment form is closed at this time.